Over ons

LDF Pleisterwerken is een ervaren en dynamisch bedrijf dat reeds jarenlang aanwezig is in dit zeer gespecialiseerde marktsegment. Wij staan garant voor een professionele aanpak en een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Wij zorgen voor een perfecte overgang van een ruwbouw naar een afgewerkt huis. Onze specialiteit is het bepleisteren van ruwbouwmuren en plafonds. Door de jaren heen zijn wij ons ook gaan toeleggen op andere segmenten zoals het plaatsen van gyproc of het uitvoeren van allerhande cementwerken.

Van vader op zoon is LDF Pleisterwerken reeds meer dan 20 jaar aanwezig in dit marktsegement. Onze activiteiten zijn een essentieel onderdeel in de afwerkingsfase van uw woning of appartement. Het is daarom zeer belangrijk dat U dit door vakbekwame mensen laat uitvoeren. Dit soort van activiteiten is niet weggelegd voor een doe-het-zelver. Jarenlange ervaring is hier essentieel.

LDF pleisterwerken staat voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Wij hanteren eerlijke prijzen, daarom niet altijd de goedkoopste! Alle pleisterwerken worden uitgevoerd door ervaren professionals, hetgeen terug te vinden is in de hoge afwerkingsgraad van al onze werven. 

Verder werken we steeds met producten van het merk Plâtres Lambert. De pleister wordt altijd machinaal aangebracht behalve bij plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn.

Elk detail zal tot in de puntjes afgewerkt worden. Als meewerkend zaakvoerder hecht ik ook veel belang aan orde en netheid op de werf. Het is aangenaam voor de bouwheer om zijn droom te realiseren in perfectie.

Gratis offerte

Gratis Offerte Ontvang geheel vrijblijvend en gratis uw offerte voor binnenpleisterwerken, gyprocwerken of cementwerken.

Vragen?

Heeft u vragen over onze werkwijze of wenst u een modelwoning te bezoeken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

bel
+32 477 83 49 06