Binnenpleisterwerken

Pleisteren is meer dan een vak, het is een kunst op zich. Elke dag opnieuw zetten onze mensen zich in om een hoge afwerkingskwaliteit na te streven om op die manier onze klanten tevreden te maken. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Alleen op die manier krijg je een perfect afwerkingsniveau. Onze mensen geven steeds vakkundig advies en respecteren afspraken en planningen.

Daarom ook dat we gevraagd worden voor projecten over heel België. LDF Pleisterwerken werkt zowel voor bouwfirma’s en projectontwikkelaars als voor particulieren. Zo realiseerden we al pleisterwerken, plafonnage en andere werken voor appartementsgebouwen, nieuwbouwwoningen, renovaties, horecaprojecten, kantoren, interieurprojecten en totaalprojecten.

Wij pleisteren niet alleen voor particulieren. Door onze hoge afwerkingsgraad krijgen we veel opdrachten binnen van bouwfirma's en projectontwikkelaars. Wij behoren tevens tot de groep van ProTeam Plâtres Lambert. Dit is een selectie van de belangrijkste stukadoorsbedrijven uit België en Luxemburg.

Alle geselecteerde bedrijven in deze groep van stukadoorsbedrijven zijn toegewijde Plâtres Lambert gebruikers. Ze kunnen allerhande soorten van werk aan: van een gemiddelde woning tot zeer grootschalige projecten. Renovatie of nieuwbouw … het maakt niet uit.

Alle ProTeam leden zijn stuk voor stuk uiterst professioneel en goed georganiseerd. Anders zouden ze niet door geselecteerd zijn als geprefereerde uitvoerder… Je kan een Plâtres Lambert ProTeam stukadoor makkelijk herkennen aan het ProTeam logo dat hij aanbrengt op zijn bedrijfsvoertuig, werfborden, offertes, enz.

LDF Pleisterwerken behoort ook tot dit select groepje!

Gratis offerte

Gratis Offerte Ontvang geheel vrijblijvend en gratis uw offerte voor binnenpleisterwerken, gyprocwerken of cementwerken.

Vragen?

Heeft u vragen over onze werkwijze of wenst u een modelwoning te bezoeken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

bel
+32 477 83 49 06